drogenfreiesleben.com
Започни нова фаза в живота

„Ренесанс- Интер”- клиника за лечение на зависимости

От 2010 година, нашият рехабилитационен център успешно предлага индивидуални методи за всички видове зависимости, както и свързаните с тях психологически и физически страдания на пострадалите.

Международен екип от квалифицирани лекари и специализирани психолози се грижат за пациентите в стационарни условия на Черноморското крайбрежие не само в краткосрочния път за избавяне от зависимостта. В нашите лечебни програми, пациентът се обучава в стратегии за дългосрочно физическо и психическо възстановяване, поддържа се философията „Здрав дух в здраво тяло” дори след завършване на лечението в нашата клиника, а също се създава стабилна социална среда, намиране на път обратно към трудовия свят и умения да се разпознават и избягват повторни рецидиви.

Отчитайки, че заболяванията, свързани със зависимостите, се явяват тежко бреме не само за пострадалия човек, но и за неговите близки, в нашите задачи влиза и грижата за разтревожените родители и роднини. При първия контакт с нас, ще се радваме да отговорим на вашите въпроси в процеса на личната среща и да обясним нашите методи и начини на лечение за оздравяване и рехабилитация.

Вие можете да се свържите с нас по телефона във всяко време, като не дължите нищо за първата консултация.

За връзка с нас:
+4915208768607